Kokeilupakkaus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää juuri sinun tarpeisiisi sopiva RollerMouse-hiiri. Jos et ole aikaisemmin työskennellyt keskitetyllä hiirellä tai olet käyttänyt vanhempaa mallia, voi olla vaikeaa hahmottaa mallien välisiä eroja ja selvittää pelkkien verkkokuvausten perusteella, mikä malli sopii sinulle parhaiten. Siksi Contour Design tarjoaa nyt kokeilupakkauksen, joka sisältää kaikki kolme RollerMouse-mallia, Red plussan, Free3:n ja Pro3:n, sekä ergonomisen Balance Keyboard -näppäimistön.

 

Pakkaus kiertoon

Laita kokeilupakkaus kiertoon työpaikallasi, jotta kaikki saavat mahdollisuuden kokeilla eri malleja, tutustua tuotteisiin ja löytää juuri itselleen sopivan RollerMouse-mallin.

IMG_20190715_123040_fritlagt_UdenSkygge

Miten toimin?

Saadaksesi kokeilupakkauksen ja keskustellaksesi mahdollisesta vierailusta yrityksessäsi sinun tarvitsee vain täyttää alla oleva yhteydenottolomake. Contour Design ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo lyhyesti pakkauksen sisällöstä sekä varaa mahdollisen vierailun yritykseesi.

Muistathan, että tämä ei sido sinua mihinkään, joten älä epäröi keskittyä ergonomiseen työskentelyasentoon paremman arjen puolesta.

Täytä alla oleva lomake niin saat Try & Buy laatikon. HUOM! Vain yrityksille!

Ergonomiatarkistus

Contour Design tarjoaa yrityksellesi myös mahdollisuuden ergonomiatarkistukseen, joka yhdessä kokeilupakkauksen kanssa on loistava yhdistelmä ihanteellisen ergonomiaratkaisun löytämiseksi. Tarkistukseen kuuluu yrityksen ergonomian läpikäyminen – täysin veloituksetta ja sitomatta yritystä mihinkään. Tarjoamme perusneuvoja ergonomiaan liittyen ennen kokeilupakkauksen toimittamista.

Vieraillessamme yrityksessä neuvomme, miten työpistettä voidaan helposti muokata ja mihin tulee erityisesti kiinnittää huomiota, jos työpäivään kuuluu pääasiassa tietokonetyöskentelyä. Otamme lähtökohdaksi yksittäisen työntekijän sekä yrityksessä saatavilla olevat työvälineet.

Hyviä kokeiluhetkiä!

Terveisin Contour Designin myyntitiimi

Contour-Design-067 Matti