Luovat ihmiset käyttävät Unimousea

Luovaa työtä tekevät suosivat Unimouse-hiiriohjainta, koska sen sisäänrakennetut toiminnot nopeuttavat monia työtehtäviä, mutta myös koska monet luovat ihmiset työskentelevät hiirellä tuntikausia kerrallaan, mikä voi aiheuttaa kipua ja epämukavuuden tunnetta. Unimouse voi lievittää niitä, eikä käyttäjän tarvitse tinkiä lainkaan tarkkuudesta ja nopeudesta.   

Luovaan ja tarkkaan työhön tarvitaan oikeanlaiset työkalut. Samalla on kuitenkin huolehdittava myös kehon terveydestä ja ehkäistävä kipuja. Unimouse on tarkkuustyökalu, jota käyttäessä on helppo vaihtaa työasentoa ja siten vähentää kipuja ja kehon rasitusta.

Photoshop-Creative_Editors-Choice_logo ”Markkinoilla on useita ergonomisesti muotoiltuja tietokonehiiriä […] mutta mikään niistä ei tarjoa käyttäjilleen yhtä paljon säätömahdollisuuksia kuin Unimouse" - Photoshop Creative Editors Choice

 

Unimouse on yhden käden hiiriohjain, ja se on saatavilla sekä oikea- että vasenkätisenä, mutta muuten se ei muistuta useimpia muita hiiriä. Unimousen kallistusta voidaan säätää, mikä onnistuu vain harvoissa muissa hiirissä. Koska hiiren säätö on nopeaa ja helppoa, mukavalta tuntuva kallistus löytyy vaivattomasti, ja sitä voi myös muuttaa tarpeen mukaan päivän aikana.

Mahdollisuus vaihdella käden asentoa on uraauurtava ominaisuus, ja siitä on paljon hyötyä käyttäjille, jotka joutuvat käyttämään tietokonehiirtä tuntikausia joka päivä. Kun hiirikäden otetta vaihdellaan päivän aikana, voidaan välttää kehon yksipuolinen rasittuminen.

 

 

Mihin Unimousen painikkeita voi käyttää?

Unimousen painikkeisiin voidaan nopeasti ja helposti määrittää useimmin käytetyt toiminnot, joten sen avulla voidaan kätevästi vähentää päivän aikana tarvittavien hiiren napsautusten määrää. Juuri napsautukset ovat useimpien fysioterapeuttien mukaan yksi suurimmista rasituksen aiheuttajista hiiren käytössä. Painikkeiden toiminnot voi valita, joten niihin voidaan määrittää esimerkiksi oikean painikkeen napsautus, vasemman painikkeen napsautus, kopioi ja liitä sekä kaksoisnapsautus. Lisäksi Unimousessa on osoittimen nopeutta muuttava painike. Tarkkuustyössä on hyötyä siitä, että osoittimen nopeutta näytöllä voidaan muuttaa nopeasti ja helposti.

 

"Olen käyttänyt Unimousea jo jonkin aikaa ja voin kyllä sanoa, että se on parantanut rannekipuni.
Se on lukuisten säätömahdollisuuksien ansiota. Vaihdankin kallistuskulmaa parin viikon välein."
Adrian Storey, valokuvaaja, kameramies ja leikkaaja.

 

Työvälineet vaikuttavat paljon työnteon tehokkuuteen. Koska tiedämme, että välineiden vaihtaminen voi olla vaikeaa, tarjoamme uusille asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla Unimousea ennen ostopäätöksen tekemistä.

Voit työpaikkasi kautta kokeilla Unimousea ilmaiseksi 14 päivän ajan täysin ilman lisäehtoja. Voit siis palauttaa sen, jos se ei vastaa odotuksiasi. Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme valitsemasi Unimousen työpaikallesi. 

Lue lisää siitä, miksi Unimouse on hyvä valinta luovan alan työntekijöille.