Luovat ihmiset suosivat RollerMousea

Jos olet arkkitehti tai tekninen suunnittelija, vietät luultavasti monta tuntia päivässä tietokoneesi edessä. Monet tehtäväsi todennäköisesti tapahtuu useilla näytöillä samaan aikaan ja myös vaativat tarkkuutta ja täsmällisyyttä.

Tarkkaan työskentelyyn tarvitset oikeat työkalut. RollerMouse haastaa tavan, jolla käytämme tietokoneita. Innovatiivinen hiiri sijoitetaan näppäimistön eteen, mikä pienentää työskentelyaluetta ja yhtenäistää näppäimistön ja hiiren käyttöä. Näppäimistön eteen sijoitettu RollerMouse mahdollistaa molempien käsien käyttämisen, mikä lisää työasennon vaihtelevuutta. Kädet pysyvät koko ajan vartalon edessä, ja hiirtä ohjataan pienin, kevyin liikkein, mikä säästää niskaa, hartioita, kyynärpäitä ja ranteita. Näin keskittyminen helpottuu ja työskentelystä tulee tarkempaa.

Monille graafisen alan työntekijöille vierityspalkki ja älykkäät ominaisuudet, kuten helpot ja kätevät kopiointi-/ liitäntäpainikkeet ja mahdollisuus nopeasti muuttaa kohdistimen nopeutta, auttavat työskentelyä huomattavasti

 

RollerMouse -hiiriohjain vertailussa tavallisen hiiren kanssa

Perinteisestä hiirestä RollerMousen kaltaiseen keskitettyyn hiiriohjaimeen siirtyminen voi epäilemättä viedä jonkun aikaa. Kyse on tottumuksesta. Mutta kun olet ylittänyt ensimmäisen esteen ja havainnut kuinka paljon tehokkuutesi lisääntyy RollerMouse- hiiren avulla, on paluuta tavallisen hiiren käyttöön vaikeata kuvitella. Siksi tarjoamme uusille asiakkaille RollerMousen kokeiltavaksi ennen sen ostamista.

Voit kokeilla RollerMouse Red -hiiriohjainta työpaikkasi kautta ilmaiseksi 14 päivän ajan – ilman pienellä printattuja piiloehtoja. Toisin sanoin, voit palauttaa sen vapaasti, mikäli se ei täytä odotuksiasi. Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme valitsemasi RollerMouse -hiiriohjaimen työpaikallesi.

Red Family 900x200


Lue lisää siitä, miksi RollerMouse on hyvä valinta luovilla aloilla työskenteleville.